Bekijk onze portfolio

Honderden tevreden klanten gingen u voor en schakelden JMI Media in

Prachtige designs, goede vindbaarheid en krachtige techniek

Met kop en schouders boven de menigte uitkomen. Niet alleen gezien, maar ook gevonden worden. En bovenal: opvallen in de massa. Bij JMI Media bent u aan het juiste adres! Creatieve concepten, prachtige vormgeving en doeltreffende marketingplannen zorgen ervoor dat uw bedrijf een heldere en pakkende communicatie uitstraalt, zowel offline als online. Daarnaast leveren wij als full-service reclamebureau niet alleen goede websites of offline uitingen, maar kunt u ook altijd rekenen op uitstekend advies en support.

Goed vindbaar

Word eindelijk gevonden

JMI Media helpt uw bedrijf beter online én offline zichtbaar te zijn. Dat leidt tot meer bezoekers, meer klanten en een beter resultaat.

Lanceer uw bedrijf

Razendsnel van 0 naar 100

Treffende vormgeving, uitmuntende techniek en verstand van marketing zorgen ervoor dat uw bedrijf binnen no-time een succes wordt.

Meetbaar succes

Dankzij de SEO van JMI Media

We geven niet alleen advies m.b.t. online marketing, maar zorgen er ook voor dat uw website hoog in Google komt te staan.

Onbetwiste SEO-specialisten

Hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komen? Beter gevonden worden dan uw concurrenten? Wij helpen u er graag mee. Als SEO-specialisten geven wij niet alleen advies op gebied van online marketing, maar zorgen we ook concreet voor meer leads en bezoekers. We realiseren een doeltreffende strategie en effectieve online marketing om van uw website een succes te maken. Daarbij kijken we niet alleen naar nieuwe mogelijkheden, maar ook naar de bestaande website. Is de homepagina logisch opgebouwd, zijn pagina’s gemakkelijk genoeg te vinden? Onze SEO-experts helpen u graag!

Grafische en technische hoogstandjes

Onze professionele designers en programmeurs weten elk idee om te toveren tot een prachtig eindresultaat.

De vormgevers van JMI Media volgen continue de laatste trends op gebied van designtechnieken. Of het nu gaat om nieuwe webstandaarden of een betere uitvoering van online communicatie, wij hebben de juiste techniek en kennis in huis om een professioneel en actiegericht ontwerp te maken. Onze ontwerpen zijn volwaardig, hebben een perfecte uitstraling en sluiten naadloos aan bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Kortom: bent u op zoek naar een professioneel (web)design? Neem dan contact met ons op.

Website laten maken?

Lanceer uw bedrijf met onze professionele websites

Bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij maken niet alleen professionele websites die op alle apparaten perfect te bekijken zijn, maar zorgen er ook voor dat deze naadloos aansluiten bij de eisen van verschillende zoekmachines. Op die manier is de website helemaal gereed voor onze SEO-technieken. Het resultaat? Een prachtige website die ook nog eens goed bezocht wordt door uw potentiële klanten. Een professionele website hoeft overigens helemaal geen vele duizenden euro’s te kosten en met onze ijzersterke content management systemen kunt u naar eigen gelang content toevoegen op uw website. Simpel, helder en duidelijk.

Uw website altijd online

Online succes begint met een geschikte domeinnaam en betrouwbare hosting

Bent u een nieuw bedrijf of lanceert u een nieuw product of dienst? Dan begint uw online succes met de keuze voor een geschikte domeinnaam. Een goede domeinnaam is vaak van uiterst belang voor een goede bedrijfsvoering, want het moet voor een klant makkelijk zijn uw naam te onthouden en deze thuis in te kunnen typen. Bij ons kunt u eenvoudig en voordelig een domeinnaam registreren in alle beschikbare extensies, zoals .nl, .com, .net, .info en meer.

De volgende stap? Betrouwbare hosting. JMI Media beschikt over een eigen serverpark waar al honderden websites op worden gehost. Dat is een groot voordeel want daardoor hebben wij volledige controle over de websites, bestanden en data en kan optimale veiligheid worden geboden. Kortom: voor al uw online diensten heeft u met JMI Media een betrouwbare partner.

Direct naar de top

JMI Media zorgt ervoor dat u binnen no-time op één staat

Als u op zoek bent naar een geweldige positie in de zoekresultaten van Google, dan bent u bij JMI Media helemaal aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een enorm netwerk van websites met tot wel 350.000 mogelijkheden voor het plaatsen van backlinks, artikelen en contentmarketing. Het maakt dus niet uit in welke branche u actief bent: wij zorgen er samen met ons netwerk voor dat u razendsnel een toppositie in Google en andere zoekmachines kunt bemachtigen. Daarnaast verrichten wij tal van andere SEO-werkzaamheden om u ver boven uw concurrenten uit te laten stijgen.

Ontvang vandaag een vrijblijvende offerte!

De mogelijkheden zijn eindeloos om van uw bedrijf een succes te maken. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak op gebied van online en offline diensten. Van het ontwikkelen van een sterk marketingplan voor uw nieuwe website tot het laten ontwikkelen van een compleet nieuwe website of het bestickeren van uw auto. Bij JMI Media weet u altijd dat u te maken heeft met professionals die weten waar ze over praten.

De mogelijkheden zijn eindeloos op gebied van online diensten. Professioneel webdesign, pakkende teksten en uitmuntende techniek zijn kernwoorden waar we ons vertrouwd bij voelen, al meer dan 20 jaar. En alhoewel de techniek achter het webdesign perfect moet zijn, is het bij ons een vanzelfsprekendheid dat de klant centraal staat in het hele proces.

Ook voor printmedia zijn we uw ideale partner. Van visitekaarjes tot briefpapier en van een compleet nieuwe huisstijl tot het ontwikkelen van reclameborden en beursmateriaal. Alles is mogelijk om een goede indruk te maken op uw nieuwe en bestaande klanten. In de jaren dat JMI Media actief is hebben wij ons ontwikkeld tot een van de grotere namen in Nederland op gebied van het vervaardigen van hoogwaardig reclamemateriaal voor allerlei soorten bedrijven en organisaties. Heeft u interesse? Neem snel contact met ons op!