Flyers laten maken en ontwerpen

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Bedrijfsauto bestickeren? Wij helpen u!

Flyers laten maken of ontwerpen? Kies voor reclamebureau JMI Media. Een pakkende flyer laten maken is een kunst, iets waar kennis en ervaring achter schuilt. Iedereen kan namelijk een flyer maken, maar niet iedereen maakt écht pakkende flyers waarmee u echt uw doelgroep bereikt. JMI media is het reclamebureau in Rotterdam dat u graag van dienst is bij het maken van prachtige flyers.

We kunnen allemaal een simpele tekst en wat plaatjes op papier zetten. Misschien nog een logo erbij? Meestal zijn dit soort posters of flyers geen aandachttrekkers. Voor wie geen genoegen neemt met dit soort posters/flyers, is bij ons aan het juiste adres! JMI Media is al jarenlang hét adres voor vele bedrijven om professionele flyers te laten maken en ontwerpen. We gebruiken passende lettertypes, kleuren en vormen zodat de layout op valt tussen de promotiematerialen van uw concurrent.

JMI Media helpt haar klanten bij het behalen van alle bedrijfs doelstellingen. In samenspraak met onze klanten leveren wij al jaren topprestaties. Dit doen we door daadkrachtig, efficiënt, duidelijk en snel te werk te gaan. Op deze website hebben we een zo uitgebreid mogelijk overzicht gemaakt van onze werkzaamheden en diensten, maar zelfs buiten de diensten op de website kunnen we nog veel meer voor u betekenen.

Hoe duur is het laten maken van een flyer?

De kosten voor het ontwerpen van een flyer/poster hangen af van de moeilijkheidsgraad en de grafische uitdaging voor onze professionele vormgevers. Daarnaast is het afhankelijk van of u de teksten en foto’s zelf aanlevert, of dat deze door ons ontworpen moeten worden. Als full service reclamebureau zorgen wij niet alleen voor het ontwerpen en drukken van de flyers, maar adviseren wij u ook hoe u de flyers het beste kunt verspreiden. Ook de verspreiding zelf verzorgen wij graag voor u!

Kortom: zoekt u een bedrijf om nieuwe flyers te laten maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze contactpagina. Ook kunt u ons bellen via 010-2207390 of contact opnemen via info@jmimedia.nl. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken voor het laten maken van flyers. Een professionele flyer was nog nooit zo dichtbij!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!