Professionele huisstijl laten maken

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Kies voor een professionele huisstijl!

Ook goedkoop een nieuwe en professionele huisstijl laten maken? Wat u ook nodig heeft, bij reclamebureau JMI Media bent u aan het juiste adres.

De visuele uitingen van uw bedrijf moeten dus meteen een goede indruk geven. Deze worden uitgedrukt door het gebruik van een naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramien/vlakken/curves/opmaak) en fotografie-stijl. Dit wordt ook wel de huisstijl genoemd. Deze onderdelen moeten aan enkele richtlijnen voldoen. Enkele voorbeelden van visuele uitingen zijn: visitekaartjes, websites, e-mails, autobelettering en de bedrijfskleding.

Onze grafische vormgevers ontwerpen een logo en huisstijl die perfect passen bij de uitstraling van uw onderneming. Tevens kunnen wij al het drukwerk verzorgen, hiervoor werken wij samen met drukkers die garant staan voor de beste kwaliteit. Onze ontwerpen onderscheiden zich. JMI Media levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het is heel belangrijk welke grafisch ontwerper u kiest. U kunt natuurlijk beginnen met het zoeken op internet. En u kunt collega ondernemers vragen naar hun ervaringen met het laten maken van hun huisstijl. Als u kijkt naar de vele relaties waar JMI Media reeds een huisstijl voor verzorgd heeft, kunt u zien dat wij genoeg ervaring in huis hebben voor het laten maken van een mooie huisstijl. De vraag is natuurlijk: wat wilt u uitstralen met uw huisstijl?

Deze vraag ligt eigenlijk in het verlengde van de vraag: wat is de kernboodschap voor uw klanten? Daar moet uw nieuwe huisstijl op aansluiten. Dan zal dat uw kernboodschap versterken.
Natuurlijk speelt ook een rol wat u zelf mooi vindt of wat juist niet. Zeker bij zelfstandig ondernemers zijn de persoon en het bedrijf sterk met elkaar verweven. Even belangrijk is dat u vindt dat u nieuw ontworpen huisstijl u, uw bedrijf en uw diensten of producten goed representeert.

Bent u dus op zoek naar een nieuwe huisstijl? Neem dan contact op met een van onze specialisten door onderstaand contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons een belletje geven via 010-2207390 om de vele mogelijkheden te bespreken. Ook langskomen is mogelijk, waar we u graag tijdens een lekker kopje koffie vertellen hoe we uw bedrijf in de schijnwerpers kunnen zetten. JMI Media staat garant voor de mooiste nieuwe websites.

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!