Hogere Google ranking?

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Google en SEO

Uw website vindbaar maken!

Beschikt uw bedrijf reeds over een website, maar wordt deze nog niet goed gevonden door potentiële klanten via Google? Met andere woorden: bent u op zoek naar een hogere Google ranking voor uw bedrijf? JMI Media zet zich voor u in om uw website en diensten te optimaliseren zodat deze goed gevonden worden tussen de zoekresultaten. U bent dus helemaal aan het juiste adres! Het vakgebied van JMI Media strekt zich over de volledige breedte van het internet, en richt zich op reclame, marketing, vormgeving, internet, software en zoekmachine optimalisatie. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw bedrijf een goede ranking te geven in de zoekmachines.

Onze SEO-werkzaamheden werpen absoluut vruchten af. Of uw bedrijf nu op zoek is naar een compleet nieuwe website, nieuwe flyers (die we ook kunnen verspreiden), bestickering voor uw auto, een complete en veelzijdige webshop of een nieuw professioneel logo met bijpassende visitekaartjes, u kunt bij ons terecht voor alles wat u zoekt. Wanneer deze professionele website echter staat, is het belangrijk door te gaan met online marketing en SEO.

Ook een hogere ranking op Bing en Google

Ieder bedrijf wilt hoog ranken in Google. Dat kan op twee manieren: namelijk via SEO of SEA. SEO omvat zoekmachine optimalisatie door de technieken en extern linkprofiel van uw website te verbeteren. U komt op die manier hoog in de zoekresultaten te staan, zonder hiervoor te hoeven betalen. Bij SEA betaalt u per klik op uw advertentie, maar staat u altijd gegarandeerd bovenaan de pagina. Wij beschikken over specialisten die verstand hebben van zowel SEO als SEA!

JMI Media gaat voor u aan de slag!

Een website vindbaar maken op Google is een vak apart. Dit geldt overigens niet alleen voor websites van grote bedrijven, maar voor alle projecten waar JMI Media mee aan de slag gaat. Ook voor kleine bedrijven zetten wij ons optimaal in! Kortom: wilt u uw website ook goed gevonden laten worden op Google of andere zoekmachines? Neem dan contact met ons op via 010-2207390 of vul onderstaand contactformulier in. Een van onze specialisten neemt vervolgens contact met u op om de vele mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!