Posters laten maken

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Het laten maken van posters is nog lang geen verleden tijd. Posters kunnen voor allerlei soorten doeleinden gemaakt worden, maar het meest populaire is natuurlijk de poster voor feesten en evenementen. In welke stad u ook komt, altijd en overal zijn er posters te vinden van feesten die bijvoorbeeld plaats gaan vinden, of wat dacht u van een concert voor een bepaalde artiest in uw regio? De straten staan vol met deze vorm van reclame.

Professionele posters laten maken

De posters die wij maken, kunnen wij zowel ontwikkelen als drukken én verspreiden. Voor het totale plaatje voor de realisatie van uw poster verspreiding kunt u dus bij reclamebureau JMI Media terecht. Vrijwel geen andere reclamebureaus bieden deze totale oplossing! Het stappenplan is simpel:

Onze professionele vormgevers beginnen met het maken van een geweldige poster voor uw evenement. Dit doen zij natuurlijk geheel in samenspraak met u, de klant. Zodra de poster eenmaal is goedgekeurd en hij helemaal perfect is, zal hij door ons worden gedrukt op welk formaat u ook wilt. Vervolgens gaan wij over tot het daadwerkelijke verspreiden van de poster. Dit kunnen wij doen aan de hand van een adressenbestand, maar wij kunnen ook het verspreiden en beplakken van uw poster helemaal zelf voor u verrichten. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact met ons opnemen.

Kies voor reclamebureau JMI Media

Persoonlijke poster laten maken? Ook dat kan! Bijvoorbeeld voor in huis of misschien wel voor op kantoor. Laat een groot formaat poster maken en je hebt een echte eye catcher aan de muur. JMI Media helpt u erbij!

Komt het erop neer dat u op zoek bent naar alle voordelen van een nieuwe poster? Neem dan contact met ons op! U kunt onderstaand contactformulier invullen, maar natuurlijk kunt u ook bellen met 010-2207390 om direct een van onze specialisten aan de telefoon te krijgen. Wij bespreken vervolgens graag de vele mogelijkheden met u voor het laten maken van professionele posters. Een professionele poster voor uw evenement of bedrijf is met JMI Media dus binnen handbereik!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!