Stuntaanbieding bij JMI Media!

Een complete website voor €999!

Op zoek naar een nieuwe, professionele website? Zoals een echt Rotterdams bedrijf richt JMI Media zich op het behalen van het beste resultaat. Onze relaties kiezen ons vanwege de manier waarop wij werken, namelijk doelgericht en efficiënt. Om u een goed beeld te geven van wat wij allemaal voor onze klanten betekenen, hebben we op onze website een uitgebreid overzicht geplaatst van al onze diensten en werkzaamheden, onder andere die voor het laten maken van een professionele website Momenteel hebben wij een spetterende aanbieding: voor €999,- excl. btw ontvangt u tot 21 december 2018 een volledig custom WordPress website, SSL-beveiliging en een jaar lang hosting! Een complete webshop inclusief SSL en een jaar lang hosting kost u tot 21 december slechts €1.499.

Een professionele website voor €999,-

Wilt u een nieuwe professionele website laten maken die nog jaren mee kan? Voor welke opdrachten u ook iemand nodig heeft, JMI Media heeft altijd de ervaring in huis. Door onze jarenlange ervaring weten we elke klus te klaren. Snel een professionele website laten maken? Dit ziet u nergens anders! Dit ontvangt u voor €999,-

Een complete website – Ons starterspakket is een goede keuze voor personen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar zeer professionele online aanwezigheid. U ontvangt een website van hoge kwaliteit die eenvoudig kan worden uitgebreid naarmate uw eisen toenemen.

HTTPS en SSL – HyperText Transfer Protocol Secure, beter bekend als HTTPS, is net als HTTP (Hypertext Transfer Protocol) een protocol voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver). Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Uw website ontvangt een jaar lang een eigen SSL-certificaat.

Website hosting – Een snelle website wordt beter gevonden. Daarom leveren wij u enkel een razendsnelle hosting. Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina’s.

Complete WordPress Setup – Wij handelen de volledige installatie van WordPress af en zorgen ervoor dat al uw beheerinstellingen zijn ingesteld voor optimale websiteprestaties en gebruik.

Custom ontwerp – u krijgt een custom ontwerp volledig naar eigen wens. Het ontwerp is responsief en klaar voor gebruik op alle apparaten. Dit is een perfecte alles-in-één oplossing voor normale computers, mobiele telefoons en tablets.

Tot 5 pagina’s inbegrepen – Wij voegen maximaal 5 pagina’s voor u toe met mooi opgemaakte vultekst. U heeft de vrijheid om de invultekst later te vervangen door eigen inhoud. U kunt zelf een onbeperkt aantal pagina’s en inhoud toevoegen.

SEO Ready – Wij zullen SEO Ready-tools implementeren die u zullen helpen uw website te optimaliseren en hoog scoren in zoekmachines. Wij leveren bij oplevering een volledige how-to aan voor het nog verder promoten van uw website.

Contactformulieren – Wij maken een contactformulier met aangepaste input en styling die overeenkomt met uw website. Het ingevulde formulier wordt verzonden naar een e-mail naar keuze.

Social Media Koppeling – Social media iconen worden toegevoegd die zullen linken naar al uw sociale netwerkaccounts.

Logo-integratie – Uw bestaande logo wordt gebruikt op de website. Heeft u nog geen logo? Ook daar helpen we u graag bij.

XML-sitemap – Wij maken een XML-sitemap die u helpt uw website sneller aan zoekmachines toe te voegen. Wanneer u updates op uw website aanbrengt, worden zoekmachines automatisch gepingd en worden ze aangemoedigd om uw website sneller te indexeren.

GRATIS After Sale-ondersteuning – We beantwoorden graag al uw vragen over uw nieuwe website. U kunt ons ook opnieuw contacteren om updates uit te voeren, onderhoud uit te voeren en wijzigingen aan te brengen tegen eerlijke vergoedingen.

Custom webdesign

De websites die wij bouwen komen in alle vormen en maten. Daarnaast is een nieuwe website natuurlijk leuk, maar als deze niet de juiste bezoekers weet te bereiken, heeft deze eigenlijk helemaal niet het gewenste effect. Door een goede strategie onder de loep te nemen kunnen wij de juiste zoektermen bepalen voor het verrichten van doelgerichte zoekmachine optimalisatie. Zo zorgen we ervoor dat uw website op de juiste termen goed gevonden wordt.

Wilt u een professionele website laten maken? Reclamebureau en internetbedrijf JMI Media bouwt websites die zich onderscheiden van de rest. Géén standaard webdesign maar een website die past bij jouw bedrijf en die is toegespitst op jouw huisstijl en wensen. Wil jij ook een website die werkt voor jouw bedrijf? Onze designers gaan graag voor je aan de slag. Samen zorgen we voor een opvallende en professionele website!

Neem contact op

Is een nieuwe professionele website wat u zoekt? Dan moge het inmiddels duidelijk zijn dat JMI Media daar dé partner voor is. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de vele mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe website, webshop, optimalisatie en veel meer. Neem voor de exacte voorwaarden contact met ons op via 010-2207390. Tot snel! JMI Media staat klaar om u te helpen bij het laten maken van een prachtige nieuwe website!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!