Redenen waarom je bedrijf een nieuwe website nodig heeft

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Een nieuw jaar staat voor de deur, en als eigenaar van een bedrijf ben je waarschijnlijk al van plan om 2018 het beste jaar tot nu toe te maken. Verse nieuwe marketinginitiatieven en nieuwe verkoopdoelen zijn waarschijnlijk besproken, maar hoe zit het met het ‘digitaal’ maken van uw bedrijf in 2018? Dit zijn vijf redenen waarom we denken dat je in 2018 in een nieuwe website moet investeren, en waarom het de eerste stap is om echt serieus te worden over het digitale deel van je marketinginspanningen voor het nieuwe jaar.

1) Je website biedt een slechte ervaring voor mobiele gebruikers

Mobiel browsen op internet is enorm. In 2008 voorspelde een marketinganalist Mary Meeker dat mobiele toegang tot internet in 2014 het desktopgebruik zou overvleugelen. Ze had gelijk, waarbij het omslagpunt pas eind 2013 plaatsvond. In juli 2015 werd een nieuw rapport opgesteld, waarin werd geconcludeerd dat de tijd die wordt doorgebracht met het surfen op het internet op mobiele apparaten gemiddeld 4,3 uur per dag bedraagt, vergeleken met 2,8 uur op desktopapparaten. Dit toont alleen maar aan dat we websites onderweg gebruiken en wanneer het gevoel ons meeneemt, door impulsief te zoeken naar diensten die we nodig hebben of producten die we misschien nodig hebben, zoals tijdens een reclameblok terwijl we op de bank zitten tv te kijken.

Je bezoekers kunnen niet gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben of een actie uitvoeren op uw website

Het type klant dat je wilt aanspreken, kan in de loop van de tijd zijn veranderd in je bedrijf, dus er is een goede kans dat uw website ook in dit opzicht achterhaald is. Kunnen bezoekers waardevolle informatie op je website vinden? Informatie die waardevol genoeg en overtuigend genoeg is om contact op te nemen? Je kan ook een paar verschillende soorten gebruikers hebben die uw website bezoeken, waarbij elk type op zoek is naar iets anders. Voldoet uw huidige website aan al hun individuele behoeften? Dat is een goed punt om naar te kijken. Want als je bezoekers niet kunnen vinden wat ze nodig hebben of taken uitvoeren die ze op je website willen uitvoeren, dan is het inefficiƫnt en een complete verspilling. Een aandachtspunt dus!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!