Beursmateriaal laten maken!

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Mooi beursmateriaal kan de perfecte eyecatcher zijn waarmee uw bedrijf écht opvalt op een beurs of evenement. JMI Media is een reclamebureau uit Capelle aan den IJsel dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft in de ontwikkeling van beursmateriaal. Van kleine beurs stands tot enorme uitklapbare vrachtwagens die op beurzen ingezet kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor reclamebureau JMI Media!

Beursmateriaal is een erg breed begrip. Op beurzen en evenementen vindt u veel verschillende soorten beursmaterialen die gebruikt worden, zoals de stands zelf, maar ook het promotiemateriaal wat op deze beurzen verspreidt wordt. Veel branches hebben eens in de zoveel tijd een vakbeurs of evenement speciaal gericht op de doelgroep waarin ze werkzaam zijn. Om op te vallen kan het een slimme zet zijn beursmateriaal te laten ontwikkelen.

Bij JMI Media, reclamebureau Rotterdam, zijn we gespecialiseerd in alle soorten en vormen beursmateriaal. Ook beursmateriaal laten maken? Kies dan voor een reclamebureau dat haar strepen al heeft verdiend en tientallen klanten heeft voorzien van professioneel beursmateriaal. Wij klaren iedere klus, wat voor materiaal u ook nodig heeft. Om op te vallen tussen al uw collega’s is het nodig onderscheidend beursmateriaal te hebben. Onze vormgevers weten precies wat nodig is om op te vallen!

Ook voor kleine bedrijven zetten wij ons optimaal in! Kortom: zoekt u een bedrijf om nieuw en professioneel beursmateriaal te maken tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze contactpagina. Ook kunt u ons bellen via 010-2207390 of contact opnemen via info@jmimedia.nl. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Professioneel beursmateriaal maken wij met plezier!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!