Online diensten

Krachtig in creativiteit en techniek

Wij bouwen met plezier

De verscheidenheid van onze professionals zorgt ervoor dat wij in alle online diensten mogelijkheden kunnen bieden voor uw bedrijf. Van krachtige PHP-programmeurs tot applicatiebouwers: we hebben bij JMI Media alles in huis om u online te laten groeien. Het maken van een responsive website, het verrichten van online marketing of het bouwen van een rendabele webshop. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Ons werk begint altijd bij een vernieuwend ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Vervolgens maken onze technische werknemers er samen met de vormgevers een geweldig eindproduct van waar zowel u als wij trots op kunnen zijn. Online succes hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Professioneel webdesign

Spraakmakende designs en verbluffende techniek

Internet heeft zich inmiddels bewezen en is niet meer weg te denken uit de zakelijke sector. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website technisch goed in elkaar steekt en overzichtelijk is. Het team van JMI Media Communications heeft hier jarenlange ervaring mee en kan u verder helpen om uw bedrijf professioneel op internet zichtbaar te maken!

Bij ontwikkeling en design van een website stelt JMI Media Communications de klant centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn hieraan ondergeschikt (dat deze perfect dienen te zijn is voor ons vanzelfsprekend). Nadat wij, in nauw overleg met u, de informatiebehoefte van uw klanten en doelgroep hebben vastgesteld, beginnen wij dan ook met het design van de website oftewel de “Look and Feel”.

Responsive media

Alles wat we bouwen is op elk apparaat perfect te bekijken

Naast conventionele websites die (zakelijke) informatie verstrekken worden ook mobiele websites (imode, iphone, etc.) steeds vaker gebruikt om bedrijfsinformatie te verstrekken.

Deze websites zijn uitermate handig om up-to-date informatie te verstrekken aan klanten en consumenten die vaak onderweg zijn. Het ontwerp wordt afgestemd op het kleine scherm van de mobiele telefoon waardoor de informatie duidelijk zichtbaar is voor de bezoekers.

Prachtige webshops

Online winkels waarbij rendement en conversie voorop staan

Bent u op zoek naar een webshop voor uw online handel? JMI Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops. Steeds meer winkels bieden hun diensten tegenwoordig ook online aan. Niet zo gek, gezien het enorme aantal online transacties dat er dagelijks worden gemaakt. Klanten zijn steeds vaker online op zoek naar prijsvergelijkingen en de mogelijkheid direct een product te kunnen bestellen.

Wij helpen u graag bij het laten maken van een professionele webshop. Onze designers en programmeurs werken naadloos samen om de perfecte shop te ontwikkelen, zodat u geheel zorgeloos uw producten direct aan de man kunt brengen. Wilt u meer informatie ontvangen over het laten maken van een webshop? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Apps en beheersystemen

Nieuwe media en ontwikkelingen houden ons scherp en vernieuwend

De mogelijkheden op internet zijn legio – dagelijks worden er weer nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkeld. Daar wij zelf continu bezig zijn met verbetering en innovatie staan wij u ook graag bij in de ontwikkeling van uitgebreide webapplicaties:

– Website beheer systeem (CMS)
– Webshop (webwinkel applicatie) – met uitgebreide e-commerce
– Klantgerichte applicaties (bereken- en uitrekentools)
– Mobiele webapplicaties: Websites voor mobiele telefoons & PDA’s
– Enquête & onderzoek modules: Voor uw online onderzoeken
– Intranet omgevingen

Ook online naar de top?

Er zijn tal van manieren om online te scoren. Van het ontwikkelen van een sterk marketingplan voor uw nieuwe website tot het laten ontwikkelen van een compleet nieuwe website. Bij JMI Media weet u altijd dat u te maken heeft met professionals die weten waar ze over praten.

De mogelijkheden zijn eindeloos op gebied van online diensten. Professioneel webdesign, pakkende teksten en uitmuntende techniek zijn kernwoorden waar we ons vertrouwd bij voelen, al meer dan 20 jaar. En alhoewel de techniek achter het webdesign perfect moet zijn, is het bij ons een vanzelfsprekendheid dat de klant centraal staat in het hele proces.

Wilt u ook met uw bedrijf online naar de top worden gelanceerd? Vraag dan via het formulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Een van onze werknemers neemt graag contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wanneer u kiest voor JMI Media als uw online partner, bent u verzekerd van een professionele en daadkrachtige afhandeling van uw projecten. Laat het ons u bewijzen!