Google

Vergroot je online succes

Online zichtbaar op alle fronten

U kunt nog zo’n mooie site hebben, zonder bezoekers heeft u er uiteindelijk weinig aan. Een van de meest voordelige en beste manieren om meer bezoekers op uw website te krijgen is zorgen dat u goed wordt gevonden in diverse zoekmachines. Google is dagelijks voor miljoenen bezoekers hét punt om informatie en producten te zoeken. Zo’n positie kan uw website of bedrijf een veel grotere omzet geven. Bij JMI Media weten we welke inspanningen we moeten verrichten op gebied van zoekmachine-optimalisatie om online uw potentiële klanten te kunnen vinden én benaderen. Krijg ook een toppositie in Google en zie de conversies van uw bedrijf toenemen dankzij professionele zoekmachine marketing.

Zoekmachineoptimalisatie

Uw site goed te vinden in de diverse zoekmachines

Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd) en website-promotie bieden u de mogelijkheid om uw website beter onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten. Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken gebruik van een zoekmachine zoals Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin zo wordt opgenomen zodat ze een zo hoog mogelijke positie krijgt.

JMI Media Communications kan uw website optimaliseren voor zoekmachines (met nadruk op Google, Bing en Yahoo) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd een hogere “ranking” krijgt. Met onze speciale software kan uw website in tot wel 450 (!) zoekmachines worden opgenomen, verdeeld over zo’n 45 landen. In Nederland kunnen we uw website tot bij wel 15 populaire zoekmachines aanmelden!

Search Engine Advertising (SEA)

Doelgerichte campagnes voor het benaderen van potentiële klanten

Search Engine Advertising, beter bekend als SEA, is een manier om je product of bedrijf nóg beter weer te geven in de zoekmachines naast de eerder omschreven SEO-mogelijkheden. Zo is het mogelijk om in Google AdWords te adverteren, waardoor uw website zichtbaar is bij het zoek naar voor u interessante zoekwoorden. Heeft u bijvoorbeeld een kledingwinkel, dan kunt u via SEA zorgen dat uw website altijd bovenaan staat in de zoekresultaten met het woordje ‘kledingwinkel’. JMI Media kan u van dienst zijn bij het opzetten van een dergelijke SEA-campagne.

Landingspagina’s

Liefde op het eerste gezicht

Een landingspagina is heel simpel gezegd de eerste pagina die een bezoeker of zoekmachine ziet wanneer hij uw website bezoekt. Bedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van verschillende landingspagina’s om hun klanten zo specifiek mogelijk van dienst te zijn. Zo kan u klanten die specifiek op zoek zijn naar bijvoorbeeld ‘korte broeken’ op uw kledingsite, naar een mooi vormgegeven pagina sturen waar vitale informatie is geplaatst over dit onderwerp.

Een website kan op deze manier tientallen verschillende landingspagina’s in gebruik hebben, zodat elke potentiële klant precies terecht komt op een pagina met zijn interesses. JMI Media denkt, naast het ontwikkelen van de pagina’s, natuurlijk ook graag met u mee welke landingspagina’s voor uw bedrijf interessant kunnen zijn.

Website Analyse

Uw huidige website onder de loep

Bent u al in het bezit van een website, maar wordt deze nog niet goed opgepikt door de zoekmachines? JMI Media beheerst over diverse instrumenten om een analyse te maken van uw huidige website, om zo de zwakke en sterke punten te kunnen pinpointen. Op deze manier weet je precies welke aanpassingen nodig zijn om niet alleen beter gevonden te worden, maar ook om meer potentiële klanten te kunnen werven. We letten bij de website analyse op de volgende punten: gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, techniek, design, inhoud en populariteit.

Google Analytics

Weet precies wie uw website bezoekt, wanneer en via welke kanalen

Als u in het bezit bent van een Google Account, kunt u met Google Analytics zeer gemakkelijk alle activiteiten naar, op en van je website meten. De software van Google plaatst een tracking code op je website, waardoor alle bezoekers en hun gedrag precies wordt bijgehouden.

Indien gewenst kan JMI Media ook op uw website de Google Analytics code plaatsen, waarna u exact in kan zien hoe uw bezoeker zich op uw website gedraagt, waar hij vandaan komt, hoeveel pagina’s hij bezoekt, hoe lang hij is gebleven en ga zo maar door. Het implementeren van Analytics op uw site is vrij eenvoudig, maar de gegevens die u hieruit haalt kan van onschatbare waarde zijn voor uw onderneming.

Linkbuilding

Een krachtige positie op het web

Linkbuilding; je hebt er misschien wel eens van gehoord, maar wat is het nou precies? Linkbuilding is het proces van het opbouwen van inkomende links naar uw website, om zo de linkpopulariteit te verhogen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde strategieën uit te denken en links te ruilen met gerelateerde websites, het aanmelden van uw website bij interessante directories, artikelen te schrijven op externe websites en ga zo maar door.

Linkbuilding is zeer belangrijk omdat zoekmachines de waarde van je website onder andere beoordelen aan de hand van het aantal kwalitatieve ‘backlinks’ naar jouw webpagina. Het is een groot onderdeel van het eerder genoemde Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en JMI Media heeft al veel klanten versteld doen staan van de effecten ervan. Staat uw website binnenkort ook hoog in de zoekresultaten?

Social Media

Succes op de meest populaire kanalen van het internet

Social Media wordt door steeds meer bedrijven en organisaties gebruikt. Sommige bedrijven hebben tegenwoordig niet eens meer een eigen website, maar voeren hun complete online activiteit uit op websites als Facebook en Twitter.

Social Media is niet alleen van onschatbare waarde om gemakkelijk contact te onderhouden met nieuwe en bestaande klanten; ook voor een goede weergave in zoekmachines als Google en Bing is de social-activiteit van groot belang. Hoe vaak deelt uw bedrijf een bericht? Hoeveel mensen ‘vinden je leuk’ of hoe vaak worden uw berichten gedeeld? Deze factoren zeggen veel over de sociale autoriteit van een bedrijf. JMI Media kan u helpen bij het opzetten en uitvoeren van een doelgerichte Social Media strategie, zodat u niet alleen direct meer klanten benadert, maar ook beter zichtbaar bent in de zoekresultaten.

Ook naar de nummer 1 positie van Google?

U komt niet zomaar bovenaan de zoekresultaten van Google. Daar is namelijk een zekere autoriteit voor nodig. Zorgvuldig opgebouwde autoriteit, welteverstaan. Bij JMI Media hebben we de juiste kennis in huis om een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen om uw website door middel van diverse technieken naar de top van Google te brengen.

Zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig ongeveer het magische woord als het aankomt op internet marketing. Het opzetten van een duidelijke strategie is hierin noodzakelijk. Afhankelijk van uw doelen wordt een passend plan gecreëerd om met de door u gekozen zoekworden op de eerste pagina – en dan het liefst helemaal bovenaan – zichtbaar te worden.

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is een essentieel onderdeel van dit plan. Aan de hand van zoekvolumes en concurrentie wordt bepaald welke zoekwoorden voor uw branche interessant zijn. De volgende stap is de daadwerkelijke optimalisatie. Uw website wordt perfect ingericht, teksten worden herschreven en interne links worden aangepast. Op die manier wordt een goede basis neergezet om verder op te kunnen bouwen. De specialisten van JMI Media helpen uw bedrijf graag de online doelstellingen bereiken. Interesse? Neem contact met ons op!