Printmedia

Opvallend en spraakmakend

Van logo’s tot autobestickering

De professionele uitingen van uw bedrijf stoppen niet bij het ontwikkelen van een mooie website. Ook offline is het belangrijk dat uw bedrijf goed zichtbaar is. Bij JMI Media weten we hoe we een bedrijf goed in de spotlights moeten zetten. De diverse printmedia mogelijkheden zijn eindeloos. Wat denkt u bijvoorbeeld van promotiemateriaal in de vorm t-shirts met uw bedrijfslogo, of de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl? De vormgevers en marketingspecialisten van JMI Media vertellen u graag over de diverse mogelijkheden om uw bedrijf met een raketvaart de publiciteit in te schieten. In onderstaand overzicht vindt u een kleine greep uit wat we voor u kunnen betekenen.

Complete huisstijlen

Van visitekaartjes tot brochures, briefpapier, logo’s en meer

De huisstijl is naast het logo het belangrijkste dat uw identiteit communiceert aan klanten zonder dat daar persoonlijk contact aan te pas komt. Wanneer een huisstijl goed is ontworpen, zal die een positieve en vertrouwde indruk achterlaten, hetgeen ten goede komt aan de klantbinding.

Door onze jarenlange ervaring met logo’s en huisstijlen weten wij precies waaraan die moeten voldoen. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren en u natuurlijk van dienst zijn bij het realiseren ervan.

Logo ontwerp

Het ontwerpen van logo’s zit in ons bloed

Als allround communicatiebureau ontwerpen wij graag uw logo, hét herkenningssymbool van uw bedrijf. Een goed logo dient naast een eigen uitstraling een duidelijke identiteit te hebben waardoor er herkenning bij de klant ontstaat en daardoor vertrouwen.

Het logo kan worden gebruikt voor allerlei promotiedoeleinden zoals reclameborden, stickers, eneveloppen, visitekaartjes, auto- en gevelbelettering, websites, etc. De ontwerpers van Reclamebureau JMI Media zijn zeer ervaren en gedreven in het maken van logo’s, huisstijlen en business-cards en weten snel aan te voelen welke sfeer of identiteit er uitgebeeld dient te worden.

Mooi briefpapier

Maak een professionele indruk met hoge kwaliteit brieven en enveloppen

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het briefpapier. Het is belangrijk dat het in de “lijn” van de huisstijl ligt om zo een eenheid in de uitstraling te bewerkstelligen. Naast het logo kunt u dan denken aan de bedrijfskleuren en andere relevante informatie.

Daarnaast dient het briefpapier te voldoen aan een aantal wettelijke bepalingen. Door onze jarenlange ervaring in de grafiemedia branche hebben wij ontelbare contacten, ieder met hun eigen kwaliteiten, zodat wij het drukwerk tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren.

Visitekaartjes

Persoonlijke kaartjes met een professionele uitstraling

JMI Media Communications is naast het ontwerpen van uw logo ook de aangewezen partij voor het vervaardigen van uw visitekaartjes. Net als het logo en briefpapier is uw visitekaartje iets wat u achterlaat bij een (eventuele) klant. De uitstraling is dan ook belangrijk, aangezien uw kaartje het enige fysieke is dat de relatie in handen heeft. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden over bijvoorbeeld het formaat, vormen en papierkeuze.

Brochures

Perfect om klanten of genodigden te informeren over uw diensten

Naast online promotie blijft gedrukte media met brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren en te interesseren in uw bedrijf en uw producten. Wij ontwerpen graag uw product-, corporate-, of uw promotionele brochure. We focussen ons niet alleen op een visueel aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf maar denken ook mee over de inhoud, indien gewenst in de vorm van copywriting.

Promotiemateriaal

Uw bedrijf overal zichtbaar dankzij doeltreffende ontwerpen en advertenties

Als u uw bedrijf eenmaal op poten heeft gezet is het tijd om uw producten of diensten te promoten. JMI Media helpt u graag met het maken en plaatse van doeltreffende advertenties en ander promotiemateriaal. Het is dan ook van belang goed na te denken waar, hoe en wanneer u adverteert. Door middel van opvallende ontwerpen en pakkende advertentieteksten zijn we in staat ervoor te zorgen dat al uw promotiemateriaal gezien wordt, maar óók tot actie leidt. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers of t-shirts met uw logo en websitelink erop gedrukt.

 

Beursmateriaal

Bereik duizenden potentiële klanten met doeltreffende stands

Wanneer u met uw bedrijf of organisatie op een beurs gaat staan, is het van groot belang dat u opvalt tussen de tientallen en misschien wel honderden andere stands. JMI Media Communications ontwerpt uw beursmateriaal zoals uitnodigingen, banners, banieren en achterwanden en zorgt ervoor dat uw boodschap ook na de beurs nog in het geheugen van de bezoekers achterblijft. Wij zijn thuis in grootformaat printen en de aankleding van de gehele stand. Ook voor het verzorgen van de “On-Stand” presentatie en promotie zoals flyers, promotiemeisjes en weggeefmateriaal zijn wij de aangewezen partij.

Reclameborden

Hoge kwaliteit reclameborden voor makelaars, bedrijven en organisaties

Ook het adverteren met reclameborden behoort tot de mogelijkheden bij JMI Media. Makelaars die hun huizen willen verkopen, organisaties die evenementen organiseren of winkels die hun producten in de spotlights willen zetten zijn onder andere gebaat bij deze vorm van promotie. Ook deze klanten zijn bij ons aan het juiste adres. De makelaarsborden die wij in de loop der jaren hebben geproduceerd hebben zich bewezen door hun duurzaamheid en flexibiliteit en kunnen naar eigen wens ingevuld worden. De reclameborden die JMI Media ontwikkelt zijn van goede kwaliteit en worden prachtig bedrukt. Door ons grote contactenbestand in de grafiemedia branche kunnen wij deze borden tevens tegen zeer scherpe tarieven leveren.

Bestickering

Uw bedrijf overal zichtbaar op de weg, waar u ook bent of gaat

Het gebruik van bestickering ter promotie van uw bedrijf is een slimme keuze voor veel bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bestickering op auto’s en andere voertuigen. Ieder dag rijden deze door straten en over wegen. Door middel van het bestickeren van deze voertuigen met bijvoorbeeld uw logo en website-adres bereikt u onderweg een enorm aantal mensen. Een uitgelezen kans om van uw auto een rijdend visitekaartje te maken. Natuurlijk is deze vorm van bestickering niet gelimiteerd tot voertuigen. Ook de ramen en gevels van uw bedrijfspand laten een belangrijke indruk bij uw klanten achter. JMI Media ontwikkelt in samenwerking met u graag de bestickering van uw bedrijf. Voor meer informatie over het bestickeren van uw auto’s, ramen, gevels etc., kunt u contact met ons opnemen.

Flyers maken en verspreiden

Prachtige flyers van hoge kwaliteit trekken aandacht

Het verspreiden van flyers kan een perfecte marketing tool zijn. Ook al is internet enorm populair, het verspreiden van flyers, zoals bijvoorbeeld een A5 flyer, kan zeer interessant zijn om nieuwe en bestaande klanten te benaderen. De speciaal ontworpen flyers kunnen een effectieve campagne ten goede komen.

Flyers kunnen een enorm breed publiek bereiken door ze bijvoorbeeld deur aan deur te verspreiden. JMI Media is niet alleen dé partner voor het ontwerpen en drukken van flyers, ook de verspreiding ervan nemen wij graag onder onze hoede. Van huis-aan-huis verspreiding tot het verwerken van uw flyers in regionale bladen en flyerpakketten: alles is mogelijk. Ben je op zoek naar een nieuwe flyer en wilt u deze laten verspreiden? We helpen u graag verder!

Laat ons ook uw drukwerk verzorgen!

Al meer dan 20 jaar verzorgt JMI Media het druk- en reclamewerk van honderden bedrijven in binnen- en buitenland. Een allround reclamebureau met een neusje voor kwaliteit waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Bent u ook geïnteresseerd in nieuw drukwerk voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Van visitekaarjes tot briefpapier en van een compleet nieuwe huisstijl tot het ontwikkelen van reclameborden en beursmateriaal. Alles is mogelijk om een goede indruk te maken op uw nieuwe en bestaande klanten. In de jaren dat JMI Media actief is hebben wij ons ontwikkeld tot een van de grotere namen in Nederland op gebied van het vervaardigen van hoogwaardig reclamemateriaal voor allerlei soorten bedrijven en organisaties.

Naast een snelle afhandeling van uw opdrachten staat JMI Media er ook nog eens bekend om dat we altijd snel weten te leveren. Het laten ontwerpen én afleveren van nieuwe visitekaartjes hoeft namelijk écht geen weken te duren. Door middel van nauw contact met de klant weten we elke opdracht tot een succes om te toveren, want bij ons staat de klant altijd op één. Tevens worden onze producten altijd gratis bezorgd en we verzekeren u de beste kwaliteit voor uw geld. Klink goed? Dat dachten we al. Vraag via het formulier hiernaast vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.