Hosting & Domeinnamen

Altijd vindbaar voor uw online klanten

Uw bedrijf altijd online!

Als u uw zojuist gemaakte website online wilt zetten, heeft u daar twee dingen voor nodig: een domeinnaam en een hostingpakket. De domeinnaam, ook wel de URL van de website genoemd, is vaak van groot belang: deze moet immers door de bezoeker gemakkelijk te onthouden en in te voeren zijn. Bij JMI Media kunt u terecht voor de registratie van uw domeinnamen, maar ook voor de hosting van uw website. Onze razendsnelle servers zijn perfect voor een snelle laadtijd van uw website en onze vakkundige technici zorgen ervoor dat uw website een maximale uptime geniet. Wij bieden al hosting aan vanaf 10 euro per maand en een domeinnaam heeft u vanaf slechts 10 euro per jaar. Kortom: kies je ervoor om áltijd online te zijn, dan kies je voor hosting van JMI Media.

Stabiele hosting

Betrouwbaar, veilig en altijd online

Na het bouwen van een website is de volgende stap de website op een internet-server plaatsen. JMI Media beschikt over een eigen serverpark waar al honderden websites op worden gehost. Dat is een groot voordeel want daardoor hebben wij volledige controle over de websites, bestanden en data en kan optimale veiligheid worden geboden.

Wilt u beschikken over een eigen “dedicated server” dan willen wij u daar met onze ervaring graag in bijstaan. Natuurlijk kunt u ook gewoon gebruik blijven maken van uw eigen internet hosting provider als u daar tevreden mee bent.

Shared & Dedicated

Hosting in alle vormen en prijsklasses

Alle webhosting die JMI Media aanbiedt is van de beste kwaliteit: uw website moet immers 24 dagen per week, 365 dagen per jaar online zijn. Omdat wij ondanks de extreme kwaliteit toch de kosten laag willen houden, bieden wij voornamelijk Shared Hosting aan. Dit houdt in dat uw website samen met meerdere websites op een server staat. Toch is ook Dedicated Hosting, met uw eigen server, natuurlijk mogelijk.

Onze geavanceerde servers zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar, zodat uw site altijd online is en uw klanten uw producten en diensten op elk moment kunnen benaderen. Indien u kiest voor hosting bij JMI Media, ontvangt u een eigen DirectAdmin inlog waarmee u de meeste instellingen zelf kunt aanpassen. In dit uitgebreide controlepaneel kunt u bijvoorbeeld uw eigen e-mailadressen en subdomeinen aanmaken. Daarnaast zijn onze servers zo ingesteld, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw site. Dat is onze taak.

Domeinnamen

Uw eigen naam op het world wide web

Om een website te kunnen identificeren, moet er een domeinnaam achter worden gehangen. Een goed domeinnaam is vaak van uiterst belang voor een goede bedrijfsvoering, want het moet voor een klant makkelijk zijn uw naam te onthouden en deze thuis in te kunnen typen. Een domeinnaam bestaat altijd uit een naam en een extensie en is tevens altijd uniek: er zijn nooit twee personen met dezelfde domeinnaam. Op JMI Media kunt u uw eigen domeinnamen registreren, of u nu op zoek bent naar een .nl, .com, .nu, .net of elk ander domeinnaam, alles is mogelijk.

Hosting of domeinnaam aanvragen?

Het kiezen van een goede, betrouwbare partner voor de hosting van uw website is van groot belang voor de professionaliteit van uw bedrijf. Een website die er continue uit ligt omdat de webhosting een groot aantal bezoekers niet aan kan, staat immers niet goed tegenover uw klanten en mogelijk potentiële klanten. Wij zorgen voor een website die áltijd te bezoeken.

Er zijn veel verschillende soorten hosting dan alleen webhosting mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mailhosting, domeinnaam hosting, virtuele servers, dedicated servers, shared hosting en ga zo maar door. We begrijpen het als u door de bomen het bos soms even niet meer ziet. Gelukkig hebben wij mensen in huis die u haarfijn uit kunnen leggen welke vorm van hosting voor uw bedrijfsvoering het beste uitkomt.

Wilt u ook met uw bedrijf online naar de top worden gelanceerd? Vraag dan via het formulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Een van onze werknemers neemt graag contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wanneer u kiest voor JMI Media als uw hosting partner, bent u verzekerd van een website die altijd online is. Laat het ons u bewijzen!