Mijn website is verouderd

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Wilt u gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Dan bent u bij reclamebureau JMI Media helemaal aan het juiste adres. Wij helpen tientallen bedrijven dagelijks bij het gevonden worden op bepaalde zoekwoorden die voor hen interessant zijn voor zoekmachines als Google en Bing.

Gevonden worden op de goede zoekresultaten

Natuurlijk kan iedereen blindelings beginnen met het verrichten van SEO-werkzaamheden, maar voor écht goede SEO is het van belang dat u de goede zoekwoorden kiest om specifiek zoekmachine optimalisatie op te verrichten. Let wel: zoekmachine-optimalisatie is geen trucje. Zodra Google ontdekt dat bepaalde technieken als een trucje worden toegepast, zal daarop actie worden ondernomen en werkt die techniek niet meer. Met andere woorden: gemakkelijk scoren, dat is verleden tijd.

Om de juiste zoekwoorden te kiezen voor SEO en dus goed gevonden te worden in zoekmachines als Google en Bing, is het belangrijk om als het ware in de huid van de klant te kruipen. Wat zou hij intypen om jouw product te moeten vinden? Zoek zorgvuldig uw zoektermen uit en gebruik deze in uw tekst, maar met mate. Teveel gebruik van deze zoektermen wordt als ‘spammy’ ervaren worden, waardoor uw pagina lager gewaardeerd wordt. U hoort het al: het kan een hele kunst zijn een pagina goed te laten ranken! Reclamebureau JMI Media helpt u graag bij het kiezen én promoten van deze zoekwoorden, zodat u ook op pagina 1 van Google komt te staan.

Kies voor reclamebureau Rotterdam JMI Media

Interesse in SEO? Dan moge het inmiddels duidelijk zijn dat JMI Media daar dé partner voor is. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de vele mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe website, webshop, optimalisatie en veel meer. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 010-2207390. Tot snel! JMI Media staat klaar om u te helpen bij het laten maken van een prachtige nieuwe website!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!