Website vindbaar maken?

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Google en SEO

Uw website vindbaar maken!

Heeft u een website, maar wordt deze nog niet goed gevonden door potentiële klanten via Google? JMI Media zet zich voor u in om uw website en diensten te optimaliseren zodat deze goed gevonden worden tussen de zoekresultaten. U bent dus helemaal aan het juiste adres! Het vakgebied van JMI Media strekt zich over de volledige breedte van het internet, en richt zich op reclame, marketing, vormgeving, internet, software en zoekmachine optimalisatie.

Onze zoekmachineoptimalisatie werpt zijn vruchten af. Of uw bedrijf nu op zoek is naar een compleet nieuwe website, nieuwe flyers (die we ook kunnen verspreiden), bestickering voor uw auto, een complete en veelzijdige webshop of een nieuw professioneel logo met bijpassende visitekaartjes, u kunt bij ons terecht voor alles wat u zoekt.

Ook uw website vindbaar op Google

Onze programmeurs en ontwerpers weten van elke opdracht met een grote mate van vakkundigheid te laten slagen. De reden hiervoor is dat al onze medewerkers al vele jaren ervaring hebben, en precies weten waar ze mee bezig zijn. Bij JMI Media hebben we dus kennis genoeg om alle klussen te klaren, maar waar we écht goed in zijn, is zoekmachine optimalisatie, ofwel het beter gevonden worden van uw website in Google of andere zoekmachines. Wij doen dit voor zowel grote als kleine bedrijven. JMI Media levert binnen no-time een prachtige nieuwe website, die ook nog eens technisch goed in elkaar zit waardoor hij enorm goed gevonden zal gaan worden.

Geen klus te moeilijk!

Een website vindbaar maken op Google is een vak apart. Dit geldt overigens niet alleen voor websites van grote bedrijven, maar voor alle projecten waar JMI Media mee aan de slag gaat. Ook voor kleine bedrijven zetten wij ons optimaal in! Kortom: wilt u uw website ook goed gevonden laten worden op Google of andere zoekmachines? Neem dan contact met ons op via 010-2207390 of vul onderstaand contactformulier in. Een van onze specialisten neemt vervolgens contact met u op om de vele mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!