Hosting nodig?

Kies voor reclamebureau JMI Media!

Heeft u een prachtige website, maar staat deze nog niet gehost op een server? Dan is het van belang dat u een hosting partij zoekt om uw website op te plaatsen. Immers: zonder hosting zal uw website niet online komen te staan en is hij dus ook niet bereikbaar voor uw klanten. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk gewoon een computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Via de domeinnaam wordt de bezoeker automatisch naar de bestanden op deze ‘server’ geleid.

Kies voor betrouwbare hosting

Reclamebureau JMI Media beschikt over zeer sterke en capabele servers, die momenteel gebruikt worden om honderden verschillende websites te hosten. Voor de hosting van een site zijn een sterke, betrouwbare computer met veel schrijfruimte en geheugen nodig en een nameserver (DNS) waarop de informatie staat bij welke domeinnaam de bestanden op de server horen. Bij JMI Media kunnen wij hosting aanbieden tegen zeer scherpe tarieven, omdat wij zelf beschikken over complete serverparken.

Er zijn verschillende opties. Kiest u voor Shared Webhosting, dan huurt u een stukje opslag en rekenkracht op een server, die gedeeld wordt met andere klanten. Dit is de goedkoopste variant. Dan is er ook nog VPS hosting, waarbij u een Virtual Private Server huurt die enorm snel is en die niet gedeeld wordt met andere klanten. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen voor het verkrijgen van webhosting.

Reclamebureau JMI Media biedt de beste online hosting

Ook voor kleine bedrijven zetten wij ons optimaal in! Kortom: zoekt u hosting om uw website onder te brengen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze contactpagina. Ook kunt u ons bellen via 010-2207390 of contact opnemen via info@jmimedia.nl. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe hosting voor uw website was nog nooit zo dichtbij.

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!