Stuntaanbieding bij JMI Media!

Een complete webshop voor €1499!

Bent u op zoek naar een webshop voor uw online handel? JMI Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops. Steeds meer winkels bieden hun diensten tegenwoordig ook online aan. Niet zo gek, gezien het enorme aantal online transacties dat er dagelijks worden gemaakt. Klanten zijn steeds vaker online op zoek naar prijsvergelijkingen en de mogelijkheid direct een product te kunnen bestellen.

Momenteel hebben wij een spetterende aanbieding: voor €1499,- excl. btw ontvangt u tot 21 december 2018 een volledig custom WooCommerce webshop, SSL-beveiliging en een jaar lang hosting!

Een professionele webshop voor €1.499,-

Klanten zijn steeds vaker online op zoek naar prijsvergelijkingen en de mogelijkheid direct een product te kunnen bestellen. Dit ontvangt u tot 21 december 2018 voor slechts €1.499,-

Een complete webshop – Wij helpen u graag bij het laten maken van een professionele webshop. Onze designers en programmeurs werken naadloos samen om de perfecte shop te ontwikkelen, zodat u geheel zorgeloos uw producten direct aan de man kunt brengen.

HTTPS en SSL – HyperText Transfer Protocol Secure, beter bekend als HTTPS, is net als HTTP (Hypertext Transfer Protocol) een protocol voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver). Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Uw webshop ontvangt een jaar lang een eigen SSL-certificaat.

Webshop hosting – Een snelle webshop wordt beter gevonden. Daarom leveren wij u enkel een razendsnelle hosting. Zo blijven bezoekers langer op uw shop en bezoeken ze meer producten.

Complete WordPress WooCommerce Setup – Wij handelen de volledige installatie van WooCommerce op WordPress af en zorgen ervoor dat al uw beheerinstellingen zijn ingesteld voor optimale websiteprestaties en gebruik.

Custom ontwerp – u krijgt een custom ontwerp volledig naar eigen wens. Het ontwerp is responsief en klaar voor gebruik op alle apparaten. Dit is een perfecte alles-in-één oplossing voor normale computers, mobiele telefoons en tablets.

Tot 10 producten inbegrepen – Wij voegen maximaal 10 producten voor u toe met door u aangeleverde foto’s en teksten. U heeft de vrijheid om de invultekst later te vervangen door eigen inhoud. U kunt zelf een onbeperkt aantal producten en inhoud toevoegen.

SEO Ready – Wij zullen SEO Ready-tools implementeren die u zullen helpen uw website te optimaliseren en hoog scoren in zoekmachines. Wij leveren bij oplevering een volledige how-to aan voor het nog verder promoten van uw website.

Contactformulieren – Wij maken een contactformulier met aangepaste input en styling die overeenkomt met uw website. Het ingevulde formulier wordt verzonden naar een e-mail naar keuze.

Social Media Koppeling – Social media iconen worden toegevoegd die zullen linken naar al uw sociale netwerkaccounts.

Logo-integratie – Uw bestaande logo wordt gebruikt op de website. Heeft u nog geen logo? Ook daar helpen we u graag bij.

XML-sitemap – Wij maken een XML-sitemap die u helpt uw website sneller aan zoekmachines toe te voegen. Wanneer u updates op uw website aanbrengt, worden zoekmachines automatisch gepingd en worden ze aangemoedigd om uw website sneller te indexeren.

GRATIS After Sale-ondersteuning – We beantwoorden graag al uw vragen over uw nieuwe website. U kunt ons ook opnieuw contacteren om updates uit te voeren, onderhoud uit te voeren en wijzigingen aan te brengen tegen eerlijke vergoedingen.

Custom webdesign

De websites die wij bouwen komen in alle vormen en maten. Daarnaast is een nieuwe website natuurlijk leuk, maar als deze niet de juiste bezoekers weet te bereiken, heeft deze eigenlijk helemaal niet het gewenste effect. Door een goede strategie onder de loep te nemen kunnen wij de juiste zoektermen bepalen voor het verrichten van doelgerichte zoekmachine optimalisatie. Zo zorgen we ervoor dat uw website op de juiste termen goed gevonden wordt.

Wilt u een professionele website laten maken? Reclamebureau en internetbedrijf JMI Media bouwt websites die zich onderscheiden van de rest. Géén standaard webdesign maar een website die past bij jouw bedrijf en die is toegespitst op jouw huisstijl en wensen. Wil jij ook een website die werkt voor jouw bedrijf? Onze designers gaan graag voor je aan de slag. Samen zorgen we voor een opvallende en professionele website!

Neem contact op

Is een nieuwe professionele website wat u zoekt? Dan moge het inmiddels duidelijk zijn dat JMI Media daar dé partner voor is. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de vele mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe website, webshop, optimalisatie en veel meer. Neem voor de exacte voorwaarden contact met ons op via 010-2207390. Tot snel! JMI Media staat klaar om u te helpen bij het laten maken van een prachtige nieuwe website!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!