Website laten maken?

Meer succes met uw online diensten

Professionele websites

Spraakmakende designs en verbluffende techniek

Internet heeft zich inmiddels bewezen en is niet meer weg te denken uit de zakelijke sector. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website technisch goed in elkaar steekt en overzichtelijk is. Het team van JMI Media Communications heeft hier jarenlange ervaring mee en kan u verder helpen om uw bedrijf professioneel op internet zichtbaar te maken!

“Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de kennis in huis hebben elke website te kunnen bouwen. Groot, klein, simpel of complex en met gebruik van alle nieuwe internettechnieken.”

Responsive media

Alles wat we bouwen is op elk apparaat perfect te bekijken

Naast conventionele websites die (zakelijke) informatie verstrekken worden ook mobiele websites (imode, iphone, etc.) steeds vaker gebruikt om bedrijfsinformatie te verstrekken.

Deze websites zijn uitermate handig om up-to-date informatie te verstrekken aan klanten en consumenten die vaak onderweg zijn. Het ontwerp wordt afgestemd op het kleine scherm van de mobiele telefoon waardoor de informatie duidelijk zichtbaar is voor de bezoekers.

Zoekmachineoptimalisatie

Uw site goed te vinden in de diverse zoekmachines

Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd) en website-promotie bieden u de mogelijkheid om uw website beter onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten. Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken gebruik van een zoekmachine zoals Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin zo wordt opgenomen zodat ze een zo hoog mogelijke positie krijgt.

JMI Media kan uw website optimaliseren voor zoekmachines (met nadruk op Google, Bing en Yahoo) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd een hogere “ranking” krijgt. Met onze speciale software kan uw website in tot wel 450 (!) zoekmachines worden opgenomen, verdeeld over zo’n 45 landen.

Ook online naar de top?

Laat dan een professionele website bouwen!