Projectomschrijving

-417 is een exclusieve en unieke lijn van natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen en mineralen van de laagste plaats ter wereld – de Dode Zee. De bedrijfsnaam is geaccepteerd als een internationaal merk dat de exacte locatie onder de zeespiegel van de Dode Zee symboliseert ten tijde van de oprichting van het bedrijf. Moty werkte samen met een team chemici in de toponderzoekslaboratoria in Europa om producten en behandelingen te ontwikkelen met ‘formules die welzijn en technologie combineren voor een positief transformatie-effect op lichaam en geest.

Een nieuwe webshop

JMI Media is verantwoordelijk geweest voor onder andere de ontwikkeling van de website van Minus 417. Het exclusieve merk was op zoek naar een complete webshop voor de verkoop van haar producten. De klant is enorm tevreden met de geleverde webshop en het ingebouwde voorraadbeheersysteem. Bent u ook op zoek naar een webshop voor uw online handel? JMI Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops.

Prachtige visitekaartjes

JMI Media heeft naast het ontwerpen van de website ook de visitekaartjes van -417 ontworpen. Net als het logo en briefpapier is uw visitekaartje iets wat u achterlaat bij een (eventuele) klant. De uitstraling is dan ook belangrijk, aangezien uw kaartje het enige fysieke is dat de relatie in handen heeft. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden over bijvoorbeeld het formaat, vormen en papierkeuze.

Briefpapier voor -417

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het briefpapier. Het is belangrijk dat het in de “lijn” van de huisstijl ligt om zo een eenheid in de uitstraling te bewerkstelligen. Naast het logo kunt u dan denken aan de bedrijfskleuren en andere relevante informatie. Voor Minus 417 is JMI Media aan de slag gegaan om prachtig briefpapier te realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de grafiemedia branche hebben wij ontelbare contacten, ieder met hun eigen kwaliteiten, zodat wij het drukwerk tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren.

Brochure laten maken

Naast online promotie blijft gedrukte media met brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren en te interesseren in uw bedrijf en uw producten. Wij ontwerpen graag uw product-, corporate-, of uw promotionele brochure, zoals we dat ook voor Minus 417 hebben gedaan. We focussen ons niet alleen op een visueel aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf maar denken ook mee over de inhoud, indien gewenst in de vorm van copywriting.