Projectomschrijving

Auto laten wassen? Bezoek dan uw persoonlijke hand carwash in Den Haag. Bij American Carwash Den Haag wordt uw auto zorgvuldig en milieuvriendelijk gewassen. Alle autos worden eerst onder hoge druk voorgewassen hetgeen in combinatie met hoge kwaliteit producten en persoonlijke aandacht essentieel is voor een echt schoon en krasvrij resultaat. American Carwash Den Haag levert een dienst die uniek is in Den Haag. Dit bedrijf wast uw auto van binnen en buiten handmatig, omdat uw auto altijd schoner wordt door het wassen met de hand dan op een andere manier.

Drukwerk

Voor deze klant hebben wij in de afgelopen jaren al veel verschillende werkzaamheden verricht. Een van die werkzaamheden, was het verzorgen van een breed scala aan drukwerk. American Carwash benaderde JMI Media onder andere voor het laten maken van professionele visitekaartjes, een mooi vormgegeven kortingspas, briefpapier en daarnaast waren we verantwoordelijk voor de volledige huisstijl. Zo hebben onze vormgevers ook het logo van American Carwash ontworpen.

Website ontwikkeling

Naast vele soorten drukwerk, was JMI Media ook verantwoordelijk voor het maken van de nieuwe website van American Carwash. We ontwikkelden een website waarop op een mooie en duidelijke manier inzichtelijk werd wat de werkzaamheden van American Carwash precies inhouden, en waarom het bedrijf juist zo uniek is in de regio van Den Haag. De responsive website werd goed ontvangen door de klant!