Projectomschrijving

Ieder mens is uniek. Leven doe je op je eigen manier, dus afscheid nemen ook. Calla Uitvaartzorg biedt klanten de ruimte om afscheid te nemen op uw eigen manier. Calla Uitvaartzorg richt zich op geheel Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht, Goeree-Overflakkee, De Hoeksche Waard, Schouwen- Duivenland, Voorne-Putten en Hellevoetsluis eo. Het bedrijf schakelde JMI Media in voor diverse online en offline werkzaamheden.

Website ontwikkeling

Calla Uitvaartzorg schakelde JMI Media in voor diverse werkzaamheden. Allereerst hebben wij in nauw overleg met het bedrijf een nieuwe website ontwikkeld. Op deze website kunnen bezoekers gemakkelijk de verschillende diensten en werkzaamheden inzien. Samen met de vormgevers hebben onze programmeurs een professionele website gebouwd waarbij de gewenste look en feel van Calla Uitvaartzorg goed naar voren komt. Serieus en professioneel.

Drukwerk en reclame

Door de snelle samenwerking wilde Calla Uitvaartzorg echter nog veel meer projecten bij JMI Media neerleggen. Zo werden naast de website ook drukwerk als visitekaartjes, brochures en flyers gemaakt. U leest het al, u kunt bij JMI Media terecht voor een breed scala mogelijkheden, zowel online als offline. Calla Uitvaartzorg toont dit als geen ander.

SEO-werkzaamheden

Gevonden worden in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines is van cruciaal belang voor iedere onderneming die online succes wilt behalen. Ook voor Calla Uitvaartzorg verrichten wij SEO-werkzaamheden. Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken gebruik van een zoekmachine zoals Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin zo wordt opgenomen zodat ze een zo hoog mogelijke positie krijgt.