Projectomschrijving

CCIC Europe wordt erkend door de algemene administratie voor kwaliteitstoezicht, inspectie en quarantaine (AQSIQ) en zijn geaccrediteerd door de China National Accreditation Service for Conformity Assessment (CNAS). Het bedrijf is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van inspectie, inspectie, certificering en testen. Hun expertise op het gebied van inspectie, certificering en regelgeving stelt ze in staat om bedrijfsrisico’s te minimaliseren, verwarring te verminderen en kennis te vergroten. Hun sterke achtergrond, professionele netwerk en specialisatie in China is uniek.

Raam- en gevelbestickering

JMI Media werd door CCIC ingeschakeld voor diverse reclame-uitingen van het bedrijf. Zo werden wij onder andere ingezet voor raambestickering op het bedrijfspand van CCIC. De gevelbelettering die JMI Media aanbiedt zorgt ervoor dat het bedrijf perfect zichtbaar is voor alle passanten. Het gebeurt uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten en materialen. Kiest u als bedrijf voor gevelbelettering of gevelbestickering door JMI Media, dan kan dat via folie maar ook in in full color op doeken, zeildoek, papier, polyester en als sticker Verder kan de belettering verfraaid worden door gevelletters, lichtbakken, doekbakken, reclamezuilen en meer.

Parkeerpaaltjes

Ook werd JMI Media door CCIC ingeschakeld voor de realisatie van nieuwe raamstickers, een grote wandsticker en hoogwaardige kwaliteit stickers voor op de parkeerplaatspaaltjes. Onze bestickering is altijd volledig resistent tegen water: een must voor uw paaltjes. Integriteit, professionaliteit en nauwkeurigheid zijn de belangrijkste eigenschappen die CCIC Europe in staat hebben gesteld om de kwaliteit van hun diensten te verbeteren. JMI Media staat ze daar graag in bij.