Projectomschrijving

Daley Fresh is al jarenlang een begrip in Den Haag. Gelegen aan de Scheldestraat is Daley Fresh hét adres voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke lunch, een snelle hap of een lekker kopje koffie. Van broodjes gezond, een heerlijk croissantje tot een lekkere Italiaanse bol met carpaccio. Ook een broodje bal met mayonaise staat natuurlijk op hun menukaart.

Nieuwe website

Toen Daley Fresh ons verzocht een nieuwe website te maken, wisten we precies waar we moesten beginnen: Een gesprek op locatie onder het genot van een lekker broodje! Samen met de klant zijn we rond de tafel gaan zitten en hebben we diverse ideeën voor een nieuwe website besproken. Het resultaat is een hippe, moderne website waarbij de klant direct de verschillende diensten kan zien, maar ook kan bekijken welke producten er worden aangeboden via de uitgebreide menukaart.

Drukwerk

Over de menukaart gesproken: ook die heeft JMI Media voor Daley Fresh ontworpen en gedrukt! De menukaart moest een vintage uitstraling krijgen en de klant was dan ook enorm blij met het ontwerp dat onze vormgevers hebben afgeleverd. Daley Fresh liet ook het nieuwe logo ontwerpen door ons, dat op al hun uitingen wordt gebruikt. Kortom: online én offline is Daley Fresh een fijne partner!