Projectomschrijving

De Interieur Corner is dé binnenhuisarchitect in de regio van Den Haag en omstreken. In onze interieurspeciaalzaak voorzien ze u van sfeervolle en op maat gemaakte stijlen om uw woning of werkplek mee in te richten. In de interieurspeciaalzaak aan de Willem de Zwijgerlaan 54 in Den Haag laten ze u niet alleen een blik werpen op de vele verschillende collecties en interieur stijlen, maar laten ze u ook graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke woonsituatie. De medewerkers van De Interieur Corner zijn er namelijk van overtuigd dat een woning altijd op maat zou moeten worden ingericht. En dat vinden wij eigenlijk ook!

Nieuwe, moderne website

De Interieur Corner is een moderne zaak in Den Haag, en een dergelijke moderne zaak verdient ook een moderne website. JMI Media ontwikkelde, in nauwe samenwerking met De Interieur Corner, een nieuwe website die op alle apparaten perfect af te lezen is. De responsive website – wat inhoudt dat de content automatisch meeschaalt met bijvoorbeeld kleinere schermen – werd geheel ontwikkeld in de huisstijl van de interieurwinkel. De website bevat moderne technieken zoals een full-screen slider en vloeiende animaties door middel van CSS3-mogelijkheden.

Flyers laten maken?

Naast het maken van een nieuwe website, werd JMI Media ook opgeroepen om moderne, luxe flyers te ontwikkelen. Deze full-color dubbelzijdige flyers werden door JMI Media in perfecte kwaliteit afgeleverd, maar aanvankelijk werden deze natuurlijk ook door de ontwerpers van JMI Media ontworpen, geheel naar wens van de klant.