Projectomschrijving

Wilt u uw planten laten groeien? Dan zoekt u een product als Green Blast. GB is een volledig atuurlijke groeibevorderaar met een hoog gehalte Zeatine. Zeatine is een natuurlijk voorkomend cytokinine (hormoon) die celdeling in plantenwortels bevordert. Dit doet het terwijl het een hoge Nitrogenase activiteit stimuleert. Hierdoor ontstaat een uniek enzymatisch complex dat de stikstof uit de lucht omzet in ammoniak, iets wat cruciaal is voor biosynthese. Kortom: Green Blast zorgt voor sterke, gezonde planten!

Drukwerk

Green Blast is een vernieuwend product dat momenteel flink naam aan het maken is. Het organische middel wordt mede door JMI Media op verschillende manieren gepromoot. Onder andere zijn wij verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en het laten drukken van flyers voor Green Blast, waarop het organische middel duidelijk wordt gepresenteerd met een handige uitleg op de achterzijde van de flyer. De flyer is in verschillende talen ontwikkeld door JMI Media. Ook voor de vertaling van uw teksten zit u bij ons dus aan het juiste adres!

Naast de flyer hebben wij nog veel meer voor Green Blast mogen doen. Denk hierbij aan professioneel ontworpen visitekaartjes voor (potentiƫle) klanten van het bedrijf, of de uitgebreide brochure met daarin alle informatie die bedrijven nodig hebben om de keus op Green Blast te laten vallen. In de brochure wordt alle informatie verstrekt over het product zelf, de werking van Green Blast en technische informatie. Tevens hebben wij een custom koelkast ontworpen voor Green Blast!

Website in de maak

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een responsive website voor Green Blast, waarop bezoekers niet alleen informatie kunnen krijgen over het product, maar deze ook direct kunnen bestellen. Binnenkort meer!