Projectomschrijving

Als u werkzaam bent in de horeca, dan weet u dat u het niet overleeft met een 9 tot 5 mentaliteit. De horeca-branche is er een die 24 uur per dag, 7 dagen per week leeft, dus dat is ook precies wat u verwacht van de service rondom uw horeca-apparatuur. Grootkeukenspecialist Horeca Pro biedt een 24/7 servicedienst aan die dag en nacht voor u klaar staat. Dit omdat wij weten dat een niet werkend apparaat al snel kan leiden tot omzetverlies.

Horeca Pro werkt voor de montage en onderhoud van uw grootkeukenapparatuur uitsluitend met gespecialiseerde keurmeersters en gecertificeerde monteurs.

Website ontwikkeling

Horeca Pro is al jarenlang een begrip op het gebied van grootkeukentechniek. Het familiebedrijf heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan, en daar hoort natuurlijk ook een professionele website bij. Het horeca-vak is erg veeleisend, en juist dat kenmerk komt terug in de gespecialiseerde website die wij voor Horeca Pro hebben ontwikkeld.

De website is responsive en toont diverse informatie tabbladen zoals informatie over de Service van het bedrijf, maar ook de projectreferenties waarin diverse werkzaamheden van het bedrijf te zien zijn. Door gebruik te maken van diverse zoekwoorden hebben we bij Horeca Pro de focus gelegd op een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing.