Projectomschrijving

JerrycanBar.nl is hét adres voor een geweldig mannencadeau. Dit cadeau zal elke man zijn hart sneller doen kloppen! De unieke container is perfect om als mobiele bar te dienen, maar staat ook geweldig in een industrieel interieur. De Jerrycan Bar zit bomvol fijne details en zorgvuldig geselecteerde materialen. Alle jerrycan bars worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen om plezier te brengen. Deze jerrycans bevatte oorspronkelijk gas, diesel, kerosine of water, maar tegenwoordig is het geschikt voor veel meer doeleinden!

Ook een webshop laten maken?

Voor JerrycanBar heeft JMI Media een gloednieuwe website ontwikkeld, waarop bezoekers niet alleen informatie kunnen krijgen over de producten, maar deze ook direct kunnen bestellen. JMI Media heeft een responsive website ontwikkeld waarop de producten gemakkelijk te bestellen zijn en alle nodige informatie direct te vinden is op de verschillende informatiepagina’s. Ook hebben wij verschillende betaalopties gekoppeld met de website, waardoor bezoekers gemakkelijk via iDeal af kunnen rekenen.

Bent u ook op zoek naar een webshop voor uw online handel? JMI Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops. We helpen u dan ook graag!

Advertentie

Naast de ontwikkeling van een nieuwe website hebben we bij JMI Media voor JerrycanBar ook een prachtige advertentie ontworpen die wordt verspreid in dagbladen, weekbladen en magazines. Wilt u ook een advertentie laten maken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!