Projectomschrijving

Ook zo’n fan van modelauto’s? Dan ben je niet alleen! Gelukkig zit je op JM Shop helemaal goed voor al je favoriete modelauto’s en autominiaturen. Bij JMShop kun je terecht voor modelauto’s van de bekendste fabrikanten en auto’s van alle denkbare automerken. Van Bugatti tot Maserati, maar ook oude Volkswagen bussen of Dodge Chargers!

Nieuwe webshop

Voor JM Shop moest een compleet nieuwe website worden ontwikkeld ter promotie van de modelauto’s en om de verkoop van de producten te stimuleren. Onze programmeurs en vormgevers werkten nauw samen om een kwalitatieve webshop te ontwikkelen die gekoppeld staat aan verschillende betaaldiensten zoals iDeal en Creditcard. In de webshop is het gemakkelijk te kiezen voor de vele verschillende producten die JM Shop te bieden heeft. Ook ontwierpen wij het logo voor JM Shop, dat diverse kenmerken van de autowereld bevat. De moderne webshop is van alle gemakken voorzien!

Wil je ook een nieuwe webshop laten maken? Neem dan contact op met JMI Media! Wij toveren al je wensen om tot een prachtige online webwinkel.