Projectomschrijving

Op zoek naar leuke kinderkleding? Zoek niet verder! Bij Jut & Jul vind je de allerleukste kleding voor zowel jongens als meisjes. In de online kledingwinkel van Jut & Jul vind je kleertjes voor de kleinste baby’s tot stoere kleding voor oudere jongens en meiden. Mooie trendy kinderkleding, dat is waar Jut & Jul voor staat.

Jut & Jul website

Voor Jut & Jul Kids, een bedrijf dat met een fysieke winkel gevestigd is in Barendrecht, werd JMI Media ingeschakeld voor de realisatie van een nieuwe website. Voor de website was het belangrijk dat er een goede strategie werd bepaald, omdat sommige producten – tot op heden – niet via de website zelf worden aangeboden, maar wel direct duidelijk moet zijn welke kleding er in de winkel te verkrijgen is. Onze vormgevers en programmeurs hebben nauw samengewerkt om een informatieve webshop te ontwikkelen waarbij de gewenste uitstraling van Jut & Jul Kids perfect naar voren komt.

Drukwerk

Ook schakelde Jut & Jul Kids ons in voor het ontwerpen en laten drukken van verschillende drukwerk-producten. Zo waren we verantwoordelijk voor het designen van de nieuwe visitekaartjes, maar maakten we ook een prachtige banner voor op een marktkraam en gingen we aan de slag met hun cadeaubonnen.

Onlangs werd JMI Media tevens opgeroepen om stickers te laten maken in de huisstijl van Jut & Jul. Deze stickers, waarop ook de website uiteraard vermeld wordt, zal door het bedrijf worden gebruikt voor diverse reclame-doeleinden. Links hiervan ziet u een afbeelding van deze stickers, die uiteraard in de beste kwaliteit worden gedrukt. Ook stickers laten maken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we nog veel meer voor u betekenen dan enkel het laten maken van stickers.