Projectomschrijving

U heeft vetaanslag in uw afzuigkap? Vetaanslag in het kanaalwerk? Achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor? Een stroef draaiende afzuigmotor? Vervuilde koolstoffilters? L-Cleaning helpt u graag uit de brand. Het bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van horeca afzuigmotoren, horeca afzuigkappen en horeca afzuigkanalen, het leveren van koolstof- en zakkenfilters en het technisch onderhoud van horeca afzuigsysteem.

Compleet pakket

Bij zo’n professioneel bedrijf horen uiteraard ook professionele uitingen. Naast de hosting en domeinregistratie is JMI Media ook verantwoordelijk voor het leveren van drukwerk voor L-Cleaning en L-Trading. Zo werden wij ingeschakeld door het bedrijf om onder andere visitekaartjes te maken, evenals certificaten die worden verspreid na de werkzaamheden. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen en het laten maken van de parkeerpaaltjes die voor het bedrijfspand zijn geplaatst.

Professioneel briefpapier

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het briefpapier. Het is belangrijk dat het in de “lijn” van de huisstijl ligt om zo een eenheid in de uitstraling te bewerkstelligen. Naast het logo kunt u dan denken aan de bedrijfskleuren en andere relevante informatie. Voor L-Cleaning is JMI Media aan de slag gegaan om prachtig briefpapier te realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de grafiemedia branche hebben wij ontelbare contacten, ieder met hun eigen kwaliteiten, zodat wij het drukwerk tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Ook voor uw bedrijf kunnen wij dit realiseren

Flyers voor L-Cleaning

Naast online promotie blijft gedrukte media met flyers, brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren en te interesseren in uw bedrijf en uw producten. Wij ontwerpen graag uw product-, corporate-, of uw promotionele brochure, zoals we dat ook voor L-Cleaning hebben gedaan. We focussen ons niet alleen op een visueel aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf maar denken ook mee over de inhoud, indien gewenst in de vorm van copywriting.