Projectomschrijving

Lunchroom The Corner is al jarenlang een begrip in Rotterdam. Gelegen in de wijk 110 Morgen in deelgemeente Hillegersberg is Lunchroom The Corner hét adres voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke lunch, een snelle hap of een vers bakje koffie. Van broodjes gebakken ei en een heerlijke bereklauw tot een omelet met ham en een broodje hete kip: hun menukaart staat vol met de lekkerste gerechten en dranken. Ook voor de bezorging van broodjes en hapjes kan je bij Lunchroom The Corner terecht.

Nieuwe website

Enige tijd na de lancering van Lunchroom The Corner werd het tijd dat de website een nieuw en eigentijds uiterlijk zou krijgen. Na afstemming over eisen, wensen en look en feel heeft JMI Media een ontwerp gemaakt voor de nieuwe site. Na enkele aanpassingen op basis van dit ontwerp zijn onze designers en programmeurs aan de slag gegaan om deze website in korte tijd op te leveren. De nieuwe site is geschikt gemaakt voor mobiele apparatuur (responsive) en bovendien is de website geschikt om zelf beheerd te worden door de klant, middels het WordPress CMS.

Flyer laten maken

Aan de zijkant van Lunchroom The Corner is sinds kort een groot LED-reclamedisplay geplaatst. JMI Media heeft voor Lunchroom The Corner een A5-flyer ontworpen en laten drukken, waarop de advertentiepositie van de LED-display wordt gepresenteerd.