Projectomschrijving

Ben je op zoek naar een nagelstudio? Dan zit je bij Nails by Sens helemaal goed. In de nagelstudio in Capelle a/d IJssel zijn ze je graag van dienst voor het stileren van uw nagels. De gecertificeerde nagelstylisten zorgen ervoor dat uw nagels absoluut gezien mogen worden. Mooie nagels zorgen ervoor dat u zich prettig voelt en zelfvertrouwen uitstraalt.

“Nagels zetten is mijn passie, een passie waar ik mijn klanten graag blij mee maak. Elke dag weer. Bij Nails by Sens maak ik uitsluitend gebruik van nagelproducten van de beste merken.”

Compleet pakket

Nails by Sens is een nieuwe nagelstudio in Capelle a/d IJssel en was op zoek naar een nieuwe website om de verschillende diensten en behandelingen tentoon te stellen. JMI Media ging samen met Nails by Sens aan de slag om een mooie, responsive website te ontwikkelen waar niet alleen de nagel behandelingen netjes worden weergegeven, maar waar bezoekers ook gemakkelijk recensies achter kunnen laten om zo de behandelingen een cijfer te geven.

Naast de website is JMI Media ook verantwoordelijk voor het leveren van drukwerk voor Nails by Sens. Zo werden wij ingeschakeld door de nagelstudio en nagelsalon om onder andere visitekaartjes te maken, evenals een prijslijst om te verspreiden en voor tentoonstelling in de studio zelf. Een zacht, professioneel ontwerp dat terugkomt in alle uitingen. Overigens met een compleet nieuw logo dat ook door ons werd ontworpen!

SEO

Elk nieuw bedrijf dat zich online wilt profileren heeft baat bij zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Nails by Sens koos ervoor om de zoekmachineoptimalisatie door ons te laten verrichten en had hier al snel profijt van: met ongeveer alle gewenste zoekwoorden stonden ze binnen no-time bovenaan de zoekresultaten!