Projectomschrijving

Wanneer je een feest of evenement organiseert, kan je natuurlijk niet om de nodige middelen heen. Of het nu gaat om een springkussen, een stormbaan, partytenten of popcornmachines, u vindt het allemaal bij Partyverhuur010. Dit Rotterdamse bedrijf biedt de goedkoopste partyverhuur in de regio en levert onder andere springkussens, funfood, tafels, stoelen, partytenten, verwarming, buffetartikelen en zelfs complete barren. Ongeacht de grootte van het evenement is dit een partij om in de gaten te houden.

Website ontwikkeling

Partyverhuur 010 schakelde JMI Media in voor diverse werkzaamheden. Allereerst hebben wij in nauw overleg met het bedrijf een nieuwe website ontwikkeld. Op deze website kunnen bezoekers gemakkelijk producten huren en bestellen. Samen met de vormgevers hebben onze programmeurs een professionele webshop gebouwd waarbij de gewenste look en feel van Partyverhuur 010 goed naar voren komt. Speels, maar professioneel. Via simpele knoppen en een snelle voortgang vanaf het eerste bezoek tot het daadwerkelijke bestellen heeft de website voor veel nieuwe orders gezorgd.

Drukwerk en reclame

Door de snelle samenwerking wilde Partyverhuur 010 echter nog veel meer projecten bij JMI Media neerleggen. Zo werden naast de website ook drukwerk als visitekaartjes, flyers en stickers gemaakt, werd de auto bestickerd, een gevelbord vervaardigd en ook het ontwerpen en bedrukken van bedrijfspolo’s, regenjassen en een receptiebord maakten deel uit van onze werkzaamheden. U leest het al, u kunt bij JMI Media terecht voor een breed scala mogelijkheden, zowel online als offline. Partyverhuur 010 is het bewijs!

Zoekmachines

Gevonden worden in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines is van cruciaal belang voor iedere onderneming die online succes wilt behalen. Ook voor Partyverhuur 010 verrichten wij SEO-werkzaamheden. Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken gebruik van een zoekmachine zoals Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin zo wordt opgenomen zodat ze een zo hoog mogelijke positie krijgt.