Projectomschrijving

Perfect Tan is een nieuwe zonnestudio in Rotterdam. In hun studio aan de Peppelweg in Rotterdam Schiebroek beschikken ze over de beste kwaliteit zonnebanken en cosmeticaproducten om iedereen een heerlijke bruiningssessie te kunnen garanderen. De Ergoline banken die er worden gebruikt zijn splinternieuw en samen met de top Australian Gold producten vergaar je binnen no-time een prachtige bruine teint. Een jong bedrijf dat hoge kwaliteit diensten levert past natuurlijk perfect in onze portfolio.

Website ontwikkeling

Samen met Perfect Tan zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om hun nieuwe diensten zowel online als offline in de markt te zetten. Dit begon met de realisatie van een nieuwe website. Wij ontwikkelden een platform waarbij de diensten van Perfect Tan op mooie wijze naar voren kwam. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie benaderen en zijn direct op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Het design sluit aan bij de wensen van de klant en maakt tevens gebruik van de door JMI Media ontwikkelde huisstijl. Deze responsive website is op ieder apparaat perfect te bekijken!

Drukwerk

het bedrijf was naast een nieuwe website ook op zoek naar mogelijkheden om hun diensten in de buurt kenbaar te maken. JMI Media werd ingeschakeld om een displaybord te ontwikkelen die zij voor de deur neer kunnen zetten om potentiƫle klanten te kunnen verwerven. Ook maakten wij voor Perfect Tan een poster voor binnenin de studio en zijn we verantwoordelijk voor het maken van diverse flyers en reclame-uitingen.

De flyers die wij voor Perfect Tan hebben gemaakt, worden ook door JMI Media verspreid bij duizenden huishoudens. Bent u dus op zoek naar een bedrijf die voor u de folder- en flyer verspreiding uitvoert, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan huis-aan-huis verspreiding, of het toevoegen van uw folder en flyer in bekende pakketten of bijvoorbeeld bij regionale tijdschriften. Huis-aan-huis flyers verspreiden is een effectieve en relatief goedkope manier om in korte tijd meer omzet en naamsbekendheid te genereren!

SEO

Naast online en offline werkzaamheden, stopt het daar voor de promotie van een bedrijf nog lang niet. Om bezoekers aan te blijven trekken doen wij ook SEO-werkzaamheden voor Perfect Tan. Naast linkbuilding en het verrichten van analyses en andere doeltreffende werkzaamheden, schrijven wij ook informatieve teksten waar bezoekers via zoekmachines op terecht komen. Het resultaat was snel zichtbaar en Perfect Tan was binnen no-time perfect vindbaar onder de gewenste zoekwoorden. Een samenwerking waar we zeer trots op zijn!