Projectomschrijving

Professionele autopoetsservice voor totale reconditioning van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Daarvoor bent u bij poetsbedrijf Leyweg aan het juiste adres. Meer dan poetsen alleen! Poetsbedrijf Leyweg is een gespecialiseerd bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Zo zijn ze gespecialiseerd in verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken. Denk dan bijvoorbeeld aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes of neerslag van verontreinigde lucht en industriĆ«le uitstoot, welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Website ontwikkeling

Toen Poetsbedrijf Leyweg enige tijd werd opgericht, startte het bedrijf op 0. Met een goede lancering van een nieuw bedrijf, is ook de ontwikkeling van een professionele website natuurlijk een must. JMI Media werd door Poetsbedrijf Leyweg ingeschakeld om een mooie, frisse website te ontwikkelen waarbij de aangeboden diensten goed naar voren komen. De ontwerpers en programmeurs zijn hier met goede moed mee aan de slag gegaan, en hebben binnen een zeer korte periode een mooie website neergezet waarbij klanten direct een afspraak in kunnen plannen.

Drukwerk en huisstijl

Naast de ontwikkeling van een professionele website, is ook offline marketing een must bij de start van een nieuw bedrijf. Poetsbedrijf Leyweg liet door JMI Media niet alleen het logo en huisstijl ontwerpen, maar liet door ons onder andere flyers en visitekaartjes maken, ter verspreiding op lokale plekken en aan (zaken)relaties. JMI Media heeft er samen voor de klant gezorgd dat Poetsbedrijf Leyweg een begrip is geworden in de regio van Den Haag.