Projectomschrijving

Stirlings is een nieuwe en vooruitstrevende oliefabrikant voor de automobiel- en maritieme industrie. De enorme toewijding voor racen en de bijbehorende lifestyle liggen dichtbij de kernprincipes van het bedrijf én de racesport: hoge kwaliteit producten en uitmuntende prestaties. Een van de motto’s van het bedrijf luidt dan ook: een geweldige auto verdient geweldige olie. Stirlings brengt verschillende producten uit. Enkele bestsellers in hun productenlijn zijn bijvoorbeeld de Golden Stage lijn, geschikt voor iedere motor, of bijvoorbeeld de Silver Chase series met producten voor een uitstekende smering van de motor van zowel moderne als oudere auto’s.

Autobestickering

JMI Media werd door Stirlings ingeschakeld voor een enorm groot scala aan producten. Zo zijn wij onder andere actief geweest met het bestickeren van de auto’s van Stirlings, iets wat wij voor vele andere bedrijven ook al hebben gedaan. De bedrijfsbusjes moesten worden voorzien van onder andere de logo’s van het bedrijf, maar ook diverse elementen om hem de looks te geven van een echte racewagen. Momenteel worden de bedrijfsbussen door JMI Media bestickerd, foto’s hiervan volgen dus nog.

Promotiemateriaal

Naast het plaatsen van bedrijfsstickers op de wagens van Stirlings, werd JMI Media ook ingeschakeld voor vele andere promotie uitingen van het bedrijf. Zo zijn we onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp én fabricatie van drinkflesjes, balpennen, aanstekers, sleutelhangers, bumperstickers, bedrijfs t-shirts en displayborden. Ook worden er momenteel grote beachflags ontwikkeld waarop het logo van Stirlings prominent te zien zal zijn.

Wilt u ook promotiemateriaal laten maken door JMI Media om uw bedrijf in de spotlights te zetten? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.