Projectomschrijving

Je bestelt op TopKnuffels.nl eenvoudig, veilig en snel je favoriete knuffeldieren. Deze website verkoopt honderden verschillende soorten knuffels die allemaal snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Bij TopKnuffels.nl vind je knuffelbeesten en knuffeldieren in alle soorten en categorieën, van schattige puppy’s tot hangende aapjes en grote zachte giraffen. Als liefhebber van knuffels en zachte pluche dieren kun je je helemaal uitleven op de website.

Nieuwe webshop

TopKnuffels.nl is één van de producten van JMI Media. Op deze compleet nieuwe webshop kunnen bezoekers eenvoudig, veilig en snel knuffels van de beste kwaliteit aanschaffen. Deze WooCommerce Webshop bevat alle opties en functies om online te slagen als webshop. Denk hierbij aan veilig betalen via iDeal en andere betaaldiensten, maar ook het zorgvuldig filteren en zoeken door producten.

Wil je ook een nieuwe webshop om je diensten of producten aan te bieden? JMI Media heeft in de afgelopen jaren enkele honderden webshops met succes afgeleverd. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze webshop diensten!