Projectomschrijving

Van Katwijk Music Service is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Disco Shows, P.A, Geluidsverzorging, en alles wat met geluid te maken heeft. Van Katwijk Music Service is opgericht door DJ Ed van Katwijk , een man die zich sinds zijn veertiende met muziek bezig houdt. Inmiddels zijn zijn sporen dan ook ruimschoots verdiend op dit gebied en is hij te zien op vele feesten en in vele discotheken. Als geen ander weet hij van een feest een spektakel te maken. Ben je op zoek naar een allround DJ, dan ben je bij Ed van Katwijk aan het juiste adres.

Website ontwikkeling

Voor Van Katwijk Music Serivce werd JMI Media ingeschakeld om een opvallende en tegelijkertijd overzichtelijke website te ontwikkelen ter promotie van de aangeboden diensten en services. Samen met de klant hebben wij rond de tafel gezeten en de wensen getransformeerd naar een moderne, responsive website waarbij we gebruik hebben gemaakt van veel kleurrijk beeldmateriaal en duidelijke koppen. Tevens is in de responsive website gebruik gemaakt van het door JMI Media ontworpen logo van Van Katwijk Music Service.

Drukwerk

Naast het maken van een moderne en snelle website, die op alle apparaten perfect te bekijken is, maakt JMI Media ook diverse drukwerkprojecten voor deze klant. Een voorbeeld hiervan zijn de professionele visitekaartjes die door onze vormgevers zijn ontworpen. Ook voor drukwerk en het laten maken van visitekaartjes bent u bij JMI Media dus aan het juiste adres!