Projectomschrijving

Veel mensen zijn in Nederland op zoek naar een bepaald bedrijf of dienst, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen met zoeken. VindIndex streeft ernaar consumenten en dienstverleners dichter bij elkaar te brengen en consumenten een duwtje in de goede richting te geven als het aan komt op het kiezen van een bedrijf. VindIndex.nl helpt je daarbij door op een overzichtelijke manier weer te geven welke bedrijven er bij u in de buurt zijn, maar je komt er ook door middel van geschreven recensies achter wat andere mensen van een bepaald bedrijf vinden.

Website ontwikkeling

VindIndex.nl is een uitgave van JMI Media. Op de website willen wij bezoekers een compleet overzicht bieden van de vele bedrijven die Nederland te bieden heeft. Wij hebben voor ruim 40 verschillende niches specialistische websites ontwikkeld waarbij niet alleen de bezoeker gemakkelijk een bedrijf en haar bedrijfsgegevens kan vinden, maar bedrijven zelf ook snel en gemakkelijk hun bedrijf gratis of tegen betaling toe kunnen voegen. De websites hebben elk hun eigen stijl en kenmerken en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste bedrijvengidsen van Nederland.

Drukwerk

Om VindIndex.nl te promoten weten wij dat het nodig is in verschillende media zichtbaar te zijn. Naast online werkzaamheden hebben wij dan ook goed uitgepakt met diverse offline acties zoals het ontwikkelen van flyers en visitekaartjes, drukwerk advertenties en meer. Onder andere de flyers worden uitgedeeld op beurzen, zoals de dubbelzijdige full-color flyer van Tattoo Index die op een tatoeagebeurs is uitgedeeld. Wij zijn naast de ontwikkeling van deze flyers zelf ook verantwoordelijk voor de verspreiding ervan.

Gevonden in Google

Doordat wij voor vele klanten SEO-werkzaamheden verrichten, weten wij als geen ander wat er nodig is om goed gevonden te worden in de verschillende zoekmachines. Op VindIndex hebben wij diverse zoekmachine optimalisatie technieken losgelaten om ervoor te zorgen dat de websites goed gevonden worden in Google. En met succes: De websites van VindIndex staan op veel keywords direct op pagina 1, wat weer leidt tot vele bezoekers en potentiƫle klanten. Al met al een succesproject!