Projectomschrijving

Visker Fun & Food is gespecialiseerd in Fun Food catering op evenementen en kermissen. Fun & Food staat voor allerhande lekkernijen zoals suikerspinnen, popcorn, oliebollen, wafels, poffertjes, spaanse churros, gehaktballen en snoep. Naast de verzorging van diverse producten beschikken ze ook over diverse kramen en evenementententen in verschillende soorten en maten, aangepast naar wens van de klant. De goed verzorgde wagens, kramen en evenementententen zijn te vinden op nationale en internationale evenementen.

Ontwerp oliebollenkraam

Bij JMI Media houden we van niet-alledaagse aanvragen! Toen we door Visker Fun & Food werden benaderd om een complete oliebollenkraam te laten ontwerpen, zijn onze vormgevers dan ook erg enthousiast aan het werk gegaan. Het resultaat is een prachtige oliebollenkraam waarin verse oliebollen, krentenbollen en wafels worden verkocht. Met een uitnodigend en warm ontwerp vliegen de bollen als broodjes over de toonbank!

Drukwerk

Door de nauwe samenwerking wilde Visker Fun & Food echter nog veel meer projecten bij JMI Media neerleggen. Zo werden naast de oliebollenkraam ook drukwerk als visitekaartjes, flyers en stickers gemaakt. U leest het al, u kunt bij JMI Media terecht voor een breed scala mogelijkheden, zowel online als offline. Of u nu net als Visker Fun & Food op zoek bent naar nieuwe flyers of briefpapier, of dat u compleet andere uitingen wilt laten maken zoals bedrijfspolo’s of autobestickering, u bent bij ons aan het juiste adres!