Projectomschrijving

Veilige Zorg Ondersteuning Nederland is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in begeleiding, ondersteuning en veiligheid binnen de zorgsector. Door hun ruime ervaring hebben ze een unieke positie ingenomen binnen de gezondheidszorg waarin diverse specialisaties kenmerkend zijn.

Custom beurswand

Niet alleen online, maar ook offline is VZO perfect vertegenwoordigd. JMI Media heeft voor VZO Nederland een prachtige beurswand ontworpen. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een custom presentatiewand ontwerpen én laten maken. Alles is mogelijk!

Bedrukte tasjes

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Dan is het bedrukken van tassen een geweldige keus. JMI Media is verantwoordelijk voor het ontwerpen en laten bedrukken van custom made tasjes. Ook voor Veilige Zorg Ondersteuning Nederland heeft JMI Media hoge kwaliteit tassen laten maken. Bent u benieuwd hoe het logo van uw bedrijf zou staan op een tas? Neem dan contact met ons op!

Complete website

VZO-Nederland was op zoek naar een nieuwe website om de verschillende diensten tentoon te stellen. JMI Media ging samen met VZO Nederland aan de slag om een mooie, responsive website te ontwikkelen waar niet alleen de diensten netjes worden weergegeven, maar waar bezoekers ook gemakkelijk informatie op kunnen zoeken.