Projectomschrijving

Een witte wijn, rosé of champagne smaakt het beste wanneer deze koud geserveerd wordt. Wanneer vervolgens echter gebruik gemaakt wordt van een standaard servet om de wijn of champagne te serveren, loopt u al snel tegen verschillende problemen aan: lekkende flessen, knopen die loslaten, servetten die op de grond vallen, geen stabiele manier om de fles vast te houden en ga zo maar door. Om deze redenen is WijnkoelerServet® in het leven geroepen. Deze onmisbare servetten kunnen door middel van de unieke klikring in de servet stevig om de fles wijn of champagne geslagen worden, zonder dat deze los zal laten.

Website ontwikkeling

Samen met Wijnkoelerservet zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om hun nieuwe diensten zowel online als offline in de markt te zetten. Dit begon met de realisatie van een nieuwe website. Wij ontwikkelden een platform waarbij de diensten van Wijnkoelerservet op mooie wijze naar voren kwam. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie benaderen en zijn direct op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en acties. Het design sluit aan bij de wensen van de klant en maakt tevens gebruik van de door JMI Media ontwikkelde huisstijl. Deze responsive website is op ieder apparaat perfect te bekijken!

Webshop

JMI Media is verantwoordelijk geweest voor onder andere de ontwikkeling van de webshop van Wijnkoelerservet. Het exclusieve merk was op zoek naar een complete webshop voor de verkoop van haar producten. De klant is enorm tevreden met de geleverde webshop en het ingebouwde voorraadbeheersysteem. Bent u ook op zoek naar een webshop voor uw online handel? JMI Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops.